تاسیسات در سقف کناف:
- نفـوذ کابـل بـرق در سـقف های کاذب مقـاوم در برابـر حريـق در صورتـی مجـاز اسـت کـه کابل به صـورت تک بـوده و محل نفـوذ آن کاملا توسـط ملات گـچ (يـا مـواد مشـابه نظیـر پرلفیکـس) پر و مسـدود گردد. در صورتی که سـقف سـازه ای در سـاختار مقاوم در برابر حريق مشـارکت داشـته باشـد، حفره ايجـاد شـده بايـد با ملات سـیمانی کامـلا پر و مسـدود گردد.
-
ادوات نفـوذی نظیـر روشـنايی ها و بلندگوهـای سـقفی تـوکار بايـد بـه ترتیبـی پوشـش و محافظت شـوند (يا از نـوع مقاوم در برابـر حريق انتخاب شـوند) کـه از محـل آن هـا منفـذی برای عبـور آتش ايجاد نشـود.
-
برخـی مسـیرهای تاسیسـاتی (نظیـر داکت هـای بـرق، کانال هـای تهويـه و شـوت های زبالـه)، میـان طبقـات و فضاهای سـاختمان ارتبـاط ايجـاد نموده و امـکان نفـوذ و سـرايت آتـش را فراهـم می نماينـد. بنابرايـن پوشـش و محافظت ايـن گونه مسـیرها دارای اهمیت اساسـي بـوده و در طرح سـاختمان بايد در نظـر گرفته شـود.
-
تاسیسات بايد به نحوی به سقف سازه ای مهار و محافظت گردند که در طول حريق سقوط نکرده و بار اضافی به سقف کاذب وارد ننمايند.