پروژه های زیباآشیان پارس

021

جهت دریافت مشاوره تماس بگیرید

Search
Close this search box.
{

اجرای نمای خشک (نمای تهویه شونده)

در اجرای نمای خشک یا همان نمای تهویه شونده در تمامی مراحل ، از خرید مواد اولیه تا اجرا در کنار شما هستیم

زیباآشیان خلاق در فناوری سیستم های نمای مدرن
}
سیستم های نمای مدن
عایق بندی ساختمان
نمای مدرن آجری
نماهای شیشه ای

نمای خشک چیست؟

اجرای نمای خشک یا همان نمای تهویه شونده به نمایی گفته می شود که در آن برای اتصال پوشش نما به ساختمان، از نوعی سیستم نصب سبک با اتصالات مکانیکی و بدون ملات استفاده می شود. در نمای خشک مصالحی که پوسته ساختمان را تشکیل می دهند، به اندازه ای از دیواره اصلی فاصله دارند. نمای خشک از لایه های متعددی تشکیل شده است که شامل پوسته بیرونی، فضای داخلی تهویه پذیر، لایه عایق حرارتی و دیواره داخلی ساختمان می شود که همه لایه ها به وسیله سازه های فولادی و آلومینیومی، به سازه ساختمان متصل شده اند.

نمای خشک

اجرای نمای تهویه شونده

مجتمع تجازی امام خمینی
نمای بانک ملت، خزانه بخارایی
تفاوت ها

تفاوت فنی بین نمای معمولی و نمای خشک چیست؟

همانگونه که از عنوان نمای خشک بر می آید، تفاوت اصلی این نما با نمای ملاتی، در نوع اتصال مصالح نما به سازه ساختمان می باشد. به این تریتب که بر خلاف نمای ملاتی در اجرا و نصب نمای خشک، ملات حذف می شود و سطح رویه که شامل سرامیک، سنگ، سمنت برد، HPL و … می باشد به وسیله یک سری اتصالات مکانیکی عمدتاً فلزی به سازه ساختمان متصل می گردد.

ارائه بهترین

مشاوره در اجرای نمای خشک

ما با ارائه راهنمایی‌های دقیق در انتخاب مواد، طراحی ساختار، و اجرای نمای خشک، شما را در تحقق اهداف زیبایی و کیفیت مورد نظرتان همراهی می‌کنیم.

ضرورت و اهمیت استفاده از نمای خشک

توسعه روزافزون تولید محصولات مختلف، جهت استفاده در نمای ساختمان و استفاده طراحان از مصالح نوین در اجرای نما از طرفی و محدودیت های روش ملاتی اجرای نما از طرف دیگر، باعث شده نیاز به استفاده از اتصالات خشک در نمای ساختمان هر روز بیشتر از قبل احساس شود. به این ترتیب که نصب نما به صورت خشک، امکان نصب مصالح نوین ساختمانی با تنوع طرح و جنس و رنگ فراوان را برای ما فراهم می آورد. به عنوان مثال جذب بسیار پایین آب در سرامیک های پرسلانی (حداکثر 0.5 درصد ) باعث می شود که چسبندگی ملات ماسه سیمان به آن در حد صفر باشد و در نتیجه امکان استفاده از سرامیک پرسلانی در نما به روش معمول ملاتی، امکان پذیر نباشد. این مسئله در مورد مصالح ساختمانی و رویه های نوین دیگر مانند HPL، کورین و ترمو وود نیز صادق است.

دلایل و مزایای استفاده از نمای خشک کدامند؟

  1.  باعث محافظت در برابر عوامل جوی می شود.
  2. باعث ایجاد تهویه در دیواره ساختمان و در نتیجه خروج رطوبت از روی آن می گردد.
  3. سبب افزایش کارایی عایق حرارتی در مقایسه با نمای معمول می شود: نمای بیرونی از دیواره ساختمان جداست و همین امر سبب جلوگیری از تابش مستقیم آفتاب و برخورد مستقیم قطرات باران به دیوار ساختمان می شود و در واقع از ساختمان، همچون سری، در برابر عوامل جوی محافظت می کنند و به عنوان حایلی بین داخل و خارج ساختمان عمل می کند.
  4. نصب لایه عایق به صورت پیوسته در جهت پوشاندن دیواره ساختمان: باعث حفظ تعادل دما در تمام سطح می شود و از مشکلات ناشی از ایجاد پل های حرارتی و قطع شدگی عایق حرارتی در اطراف ستون ها و تیرها و محل اتصال آنها به یکدیگر که در دیوارهای معمولی به وجود می آید را نخواهد داشت.
  5. ایجاد شکستگی در نما: نصب نمای خشک ، این امکان را به ما می دهد که بتوانیم شکستگی ها و تورفتگی و بیرون آمدگی هایی در نما ایجاد کنیم که این کار در نمای ملاتی به راحتی امکان پذیر نیست.
  6. برطرف کردن ناشاقولی: در صورت اجرای ناشاقول سازه و دیوارهای ساختمان ، به هنگام اجرای نمای ساختمان به روش ملاتی، مجبور هستیم به میرانی بیش از حد متعارف از دیوار فاصله بگیریم و این امر باعث افزایش ملات مورد استفاده برای نصب پوشش نما می شود. با استفاده از سیستم های نصب نمای خشک، می توان به راحتی ناشاقولی های موجود در دیوارهای ساختمان را پوشش داد.
  7. تعویض آسان و سریع تایل ها: در صورت نیاز به باز کردن قسمتی از نما و اجرای مجدد آن، این امر به سهولت قابل انجام است و حتی این امکان وجود دارد که نمای ساختمانی به طور کامل باز و جمع آوری شود و در جای دیگری مجدداً این نما اجرا شود.
نمای خشک (نمای تهویه‌ شونده)
نمای خشک (نمای تهویه‌ شونده)

انواع نمای خشک کدامند؟

نمای خشک با توجه به نوع قرارگیری اتصالات مورد استفاده در آن به دو دسته مشهود، نمایان یا Visible و نامشهود، غیرنمایان یا Invisible تقسیم می شوند.

سیستم های نمای خشک مشهود به آن دسته از سیستم های نصب نمای خشک اطلاق می شود که قسمتی از بست های مورد استفاده جهت نگهداشتن سرامیک ، از بیرون قابل مشاهده هستند.

می‌توان جهت جلب توجه کمتر، قسمت‌های نمایان بست‌ها را همرنگ سطح رویه، رنگ کرد. البته باید توجه داشت که به جهت اینکه این بست‌ها در معرض عوامل جوی قرار دارند، میبایست از رنگهای پایدار در برابر عوامل جوی استفاده شود.

 

سیستم‌های نمای خشک نامشهود نیز به سری دیگری از سیستم ها گفته می شود که بست های مورد استفاده در این سیستم ها ، پس از نصب نما قابل مشاهده نمیباشند. در این سیستم ها، پیش از نصب، عملیاتی بر روی سطح رویه انجام می گیرد. این عملیات ممکن است بسته به نوع سیستم به صورت سوراخ و یا شیارهایی در پشت یا لبه های مصالح رویه باشد.

برترین

پروژه‌های انجام شده

پروژهای زیباآشیان
پروژه اجرای نمای سالن همایش بیمارستان پیامبران با مصالح رویه ورق استرچ متال آلمینیومی
بیمارستان پیامبران | پروژهای سیستم کیل
پروژه اجرای نمای اصلی بیمارستان قلب فرشچیان توسط تیم اجرایی زیبآشیان با مصالح رویه سرامیک پرسلان
نمای فرودگاه مهرآباد
پروژه اجرای نمای لجستیک فرودگاه مهرآباد توسط تیم اجرایی زیبآشیان با مصالح رویه سفال کرایتون
انواع مصالح

چه نوع مصالحی به روش نمای خشک قابل نصب است؟

هر گونه مصالحی که قابلیت استفاده در نمای داخلی و خارجی ساختمان را داشته باشد و با هر ابعادی ( البته متعارف ) از ضخامت 5 میلیمتر تا 50 میلیمتر به روش نمای خشک قابل نصب است. البته باید به این موضوع توجه داشت که هر چه مصالح رویه در ابعاد بزرگتری استفاده شود، میزان هزینه مصالح زیرسازی کاهش می یابد. حالت بهینه دیوار جهت اجرای نمای خشک ، دیوار های پیوسته با طول و ارتفاع زیاد و با حداقل تعداد و ابعاد بازشو می باشد. در این حالت از کمترین میزان مصالح جهت زیر سازی نما استفاده میشود. هر اندازه که میزان سطوح بازشو بیشتر شود میزان مصرف مصالح زیرسازی برای هر متر مربع افزایش یافته و در نتیجه هزینه تمام شده نما بیشتر می شود. به گونه ای که برای دیوارهایی که با شیشه های با ابعاد بزرگ پوشیده شده اند و نما فقط در قسمت های باریکی انجام می شود، اجرای نمای خشک بسیار پرهزینه تر است .

چه پارامترهایی بر قیمت اجرای نمای خشک تأثیر می گذارند ؟

پارامتر های مختلفی در هزینه تمام شده نمای خشک تاثیر گذار هستند که مهم ترین آنها عبارتند از:

  1.  قیمت مصالح سطح رویه
  2.  نوع سیستم مورد استفاده جهت نصب
  3. نوع سازه ساختمان
  4. ابعاد مصالح رویه و میزان برشکاری مورد نیاز آنها
  5.  شکل معماری و حجم ساختمان و میزان شکستهای موجود در سطح نما
  6. ارتفاع ساختمان
  7.  موقعیت جغرافیایی پروژه

مرکز جامع سرطان فرشچیان

درخواست مشاوره

برای درخواست مشاوره با شرکت زیباآشیان فرم زیر را پر کنید تا کارشناسان ما در اسرع وقت با شما تماس بگیرند.

اجرای نمای خشک